So little time….

Der er ganske enkelt for få timer i døgnet til at være eksperimenterende amatørkok, når man også har hverdagen fyldt med arbejde, sport, frivilligt arbejde i 2 bestyrelser og at være ny hus- og haveejer. Gad vide hvordan vi skal få tiden til at slå til hvis vi engang får børn? Idéer kommer der hele tiden masser af, det kniber bare med tiden til at få dem afprøvet. I sidste uge var jeg i Amsterdam på kursus. Det foregik på Amsterdam Marrriot, og frokosten var et sandt himmerige af en buffet med små retter, fint anrettet i glas, skåle og på tallerkener, bestående af lækre sager med spændende sammensætninger. Min absolutte favorit var chokolademousse’en bestående af halvt hvid, halvt brun mousse, som var perfekt afstemt mht. sødhed/bitterhed… En dag når jeg får tid(!) må jeg prøve at lave den selv.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>