Gulerod og hindbær

For et par uger siden, mens det var allermest varmt, var alle på arbejdet inviteret til fødselsdagsispinde. Fødselaren arbejder med sensorik, og præsenterede følgende sensorisk kompleksitetsoplevelse for os: Magnumis med salmiaklakrids. Sidstnævnte blev præsenteret i form af Super Flyers, og så var det ellers meningen at man skulle spise begge dele samtidig. Det var slet ikke så tosset med den kolde is og den milde salmiaksmag sammen :-)
En i selskabet havde hørt at hvis man griller gulerødder ville de komme til at smage som hindbær. Det lød jo spændende, så vel tilbage på pinden måtte jeg lige tjekke madparringstræet for hindbær (der er ikke noget for gulerødder). Og jo, minsandten om ikke hindbær og gulerødder har fælles smagsstoffer :-D Det kunne jo godt have en betydning. Jeg har endnu ikke prøvet at grille gulerødder, så jeg ved ikke om historien passer. I dag til frokost fortalte min kollega så, at han har prøvet, men desværre uden at kunne få gulerøddernes skjulte hindbærflavour frem.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>