Køkkeneksperimenter

Den anden dag, da jeg kom hjem fra arbejde, lå der en stor FedEx pakke og ventede på mig. Den indeholdt så spændende ting som Alginat og tapioca maltodextrin. Alginat bruges i mange fødevarer som gelerings- og fortykningsmiddel, mens maltodextrinen kan “forvandle” olier til pulverlignende substanser. Det kan der eksperimenteres meget med, og så snart jeg kommer i gang skal jeg nok dokumentere her på bloggen.

Dette indlæg blev udgivet i Ingredienser, Køkkenudstyr. Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Køkkeneksperimenter

 1. Rasmine skriver:

  Jeg venter spændt på at læse, hvad der er kommet ud af det!

 2. Mark Zeuch skriver:

  Hejsa, dejligt at se flere har interresse for spændede madlavning. jeg har i noget tid gået og ledt efter et sted jeg kunne købe alginat.
  så mit spørgsmål er hvor du har købt det? :)

  Hilsen Mark

 3. Danielle skriver:

  Jeg købte det online her: http://www.willpowder.net/ De har en masse spændende ting :-) Forsendelsen koster 100$, så det kan betale sig at købe lidt større mængder af gangen. Men så var der til gengæld hurtig levering :-)

 4. Mark Zeuch skriver:

  cool. hvor lang tid gik der fra du bestilte til du fik det.

  jeg har faktisk lige fundet ud af at man kan få en masse spændede ting til molekylær gastronomi i INCO.DK der har de også alginat(ALGIN) + CALCIUM.

 5. Danielle skriver:

  Hov, undskyld forsinkelsen, har været afsted på ferie :-)
  Så vidt jeg husker tog det lige godt en uge fra jeg bestilte til jeg havde varerne i hånden. God fornøjelse med det!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>