Macadamianødder igen

Anders og jeg har lige været afsted på en overraskende bryllupsgave-tur til Paris :-) Der opdagede jeg hvad macadamianødder blev skabt til (udover naturligvis at blive kastet ned i rå mængder på letsaltet eller røget form): på Häegen Dazs-baren lige på den anden side af gaden udenfor vores hotel kunne man få Macadamia Nut Brittle; vanilieis med karamelliserede macadamianødder! Det var yum-yum :-D Hverken karamel eller vanilie overdøvede macadamianøddens smag, og så var der en god kontrast mellem den bløde, cremede is og de knasende nødder… Godt vi ikke skulle være i Paris længere end 5 dage :-)
Det styrker i øvrigt min tro på at macadamianødder vil kunne gå sammen med hvid chokolade.

Dette indlæg blev udgivet i Macadamia. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>