Chokoladeløs chokoman

Jeg er på afvænning. Jeg spiser ganske enkelt alt for meget chokolade, så nu har jeg besluttet at holde op. Indtil jeg ikke længere har lyst til chokolade hele tiden, altså, fordi jeg er sikker på at jeg kan styre “en gang om ugen” eller “når jeg har gæster” eller lignende. Det har jeg nemlig gjort før. Hemmeligheden er:

  1. ikke at have noget chokolade i huset
  2. at lukke øjnene når man går forbi hylderne med slik i supermarkederne
  3. og huske at fortælle til omverdenen at man ikke spiser chokolade

Til vores bryllup havde vi været i Tyskland efter diverse alkoholiske varer, og der røg også en Quality Street (en af de STORE!) og en kæmpe tønde blandede minimars, minibounty og minisnickers med, for “vi skal da have lidt til kaffen!” :-) Godt nok skulle vi være 80 mennesker, men det blev langt fra spist alt sammen. Nu har jeg så måttet bede Anders om at gemme dem væk, så jeg ikke går og småspiser hele tiden… Jeg så at han gik ovenpå med dem… :-)

Dette indlæg blev udgivet i Chokolade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>