Velkommen til mig!

Alle har efterhånden en blog. Jeg ville også have en blog, så jeg sagde til Anders at det ville jeg. 10 min senere havde jeg en. “Se, dét er service!” tænker jeg, og undlader at kommentere hvem der kunne lære noget her. Jeg vil mest skrive om mad. Fra biokemikerens og amatørkokkens synspunkt. Det bliver ikke en større opskriftsamling, selvom der vil snige sig en ind hist og her. Nok nærmere lidt reflektioner over mad, madlavning og ingredienser krydret med fysik og kemi. Fordi i bund og grund er madlavning ikke andet end fysiske og kemiske processer. Komplicerede, ganske vist, men ikke desto mindre fysik og kemi. Og en bedre forståelse for disse grundlæggende begreber kan udnyttes i madlavning med spændende resultater til følge!

Det var så et indlæg på bloggen – lad det blive mit første af mange!

Dette indlæg blev udgivet i Forskelligt. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Velkommen til mig!

 1. Pingback: Verden ifølge Wegge » Gastronomien holder flyttedag

 2. Eli skriver:

  Så skal du da også have en kommentar

  Velkommen i blog verdenen

  E

 3. Anne skriver:

  Veeeelkommen til!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>