Luksus???

Jeg sidder på vej til svømmehallen her i morges og hører nyheder på NovaFM, da der kommer et lille indslag om hvordan vi danskere rigtigt forkæler os selv her midt i finanskrisen. Vi synes det er så synd for os, at vi har brug for lidt luksus. Og hvor går vi så hen og får det? På 7 eleven, naturligvis! Jeg mener, hvor ellers? Jeg var ved at få mit vandhanevand galt i halsen! Her gik jeg og troede at forkælelse var at tilberede og indtage en lækker hjemmelavet middag, at drikke et glas af en god single malt whisky, at spise et stykke Valrhona-chokolade eller at blive puslet om af manden en gang i mellem…
Der er tydeligvis noget jeg helt har misforstået.

Dette indlæg blev udgivet i Brok. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>