Dejlig overraskelse

Krydderurterne trængte til lidt vand i aftes, og i den forbindelse opdagede jeg at jeg faktisk har temmelig meget koriander. Jeg havde helt glemt at jeg såede koriander, men nu hvor jeg tænker over det, kan jeg da godt huske, at jeg kom til at tabe posen med frø i bedet. Det er nærmest kommet op som ukrudt! Dejligt! Koriander er afgjort en favoriturt :-)

Jeg tror jeg skal have koriander i morgenomeletten :-)

Dette indlæg blev udgivet i Krydderurter. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Dejlig overraskelse

  1. Gemalen skriver:

    Dem glæder jeg mig til at komme hjem og se.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>