Basilikum

I aftes lavede jeg fiskefrikadeller, og havde købt nye kartofler og blomkål at få til. Den basilikum jeg såede for et par måneder siden er klar til at blive spist nu, så jeg lavede en grov urtepesto af basilikum, dild, persille, forårsløg, rapsolie (den fra Lehnsgaard, naturligvis :-) ), æblecidereddike og friskkværnet peber. Det blev hældt over de kogte kartofler og blomkål. Smagte fantastisk! Og det passede perfekt til fiskefrikadellerne, som bla. også indeholdt hakket, frisk dild. Det skal vi i hvert fald have igen :-)

Dette indlæg blev udgivet i Krydderurter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>