Jordbær

Vi har ca. 1 kvadratmeter jordbærplanter i haven, men de er godt nok produktive. I går fik jeg samlet et lille kg jordbær, og der er stadig mange som er helt grønne. Herligt!

Vi skulle have koldskål, og Anders ville gerne have jordbær til. Jeg er nu ikke så meget for den kombination, jeg foretrækker jordbærene alene eller med vaniljeis fra Vebbestrup :-) Der står en stor rosmarin, som dufter himmelsk, lige ved siden af jordbærbedet. Duften gik godt til smagen af friskplukkede jordbær, så jeg gad vide om det er en kombination der rykker?

En hurtig søgning på google viser at jeg ikke er den første der har tænkt i de baner. Rosmarin-jordbærsyltetøj lyder slet ikke dårligt. Eller bagte jordbær med lavndel og rosmarin. Jeg forestiller mig nu noget med friske jordbær. Det må jeg vist tænke over.

Dette indlæg blev udgivet i Krydderurter, Køkkenhave. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>