99 % kakao

Jeg var et smut i Flensburg for en uges tid siden til et svømmestævne. På vej hjem lagde vi vejen forbi en grænseshop for at købe lidt øl og sodavand og søde sager. Der er altid et pænt stort udvalg af diverse chokolade, meget større end i et gennemsnitligt dansk supermarked, og selvom mange af mærkerne er de samme, så har tyskerne altid mange flere varianter end man kan finde i Danmark. Denne gang fandt jeg bl.a. en plade chokolade med 99 % kakao fra Lindt. Den måtte prøves! Men skuffelsen var stor…. Ren kakao er bittert, meget mere end jeg havde forstillet mig. Det var helt forkert at få chokolade i munden som føltes som chokolade, “knaste” som chokolade, men overhovedet ikke triggede mine chokolade-(læs:sukker!)receptorer :-( Det var måske kun 99 % kakao, men 100 % forkert! Anders sagde at det fik kaffen til at smage sødt!

Størstedelen af den plade chokolade ligger nu i køkkenskabet og venter på næste gang vi skal lave chili con carne. Det er vist det eneste den egner sig til!

Dette indlæg blev udgivet i Chokolade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>